Συνεργασίες

Η ομάδα του basketaki.com ανήκει στη γενιά αθλητών που ανδρώθηκε μπασκετικά στα ανοιχτά γήπεδα. Τότε που το μπάσκετ στην Ελλάδα είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα δειλά βήματά του, εξαιτίας φυσικά και της πρώτης μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής μας ομάδας με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού το 1987. "Σε τέτοια γήπεδα τρέξαμε, αγωνιστήκαμε, ιδρώσαμε, παίξαμε το αγαπημένο μας «μπασκετάκι".

Όπως λένε οι ίδιοι: "Για τη δική μας γενιά τα κλειστά γήπεδα ήταν σημείο αναφοράς, καθώς τότε αποτελούσαν πολυτέλεια! Αυτό λοιπόν το «απωθημένο», μιας ολόκληρης γενιάς, θέλουμε να βγάλουμε δημιουργώντας αυτήν εδώ τη λίγκα. Να αγωνιστούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα κλειστά γήπεδα κι εκεί να ιδρώσουμε, να τρέξουμε, να παλέψουμε, να κερδίσουμε ή να χάσουμε αλλά πάνω από όλα να απολαύσουμε, όπως και τότε, το παιχνίδι. Να απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα, το «μπασκετάκι»…"


H Demenagas Bastetball Training συνεργάζεται με την Ολύμπια Λάρισας για διοργανώσεις τουρνουά και camp.


By Χρύσα Έλληνα

Η Yoga αποτελεί έναν ξεχωριστό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης, με fans κορυφαίους αθλητές από όλα τα αθλήματα. Παίκτες από το μαγικό κόσμο του NBA, όπως οι LeBron James, Kevin Love και Blake Griffin επιλέγουν τη Yoga ως βασικό μέρος της προπόνησής τους, είτε για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, είτε για ασκήσεις βελτίωσης της ισορροπίας ή για αποσυμπίεση και χαλάρωση.

Το Shiatsu, η παράδοσιακή τέχνη από την Ιαπωνία θεραπεύει, αναζωογονεί και χαλαρώνει τους αθλούμενους, εφαρμόζοντας ειδικές πιέσεις κυρίως του αντίχειρα και της παλάμης σε ειδικό στρώμα στο έδαφος. Σκοπός του είναι να εξισορροπήσει την ενέργεια του σώματος, εξασφαλίζοντας έτσι ευεξία και ζωτικότητα. Το Σιάτσου μπορεί να λειτουργήσει τόσο προληπτικά όσο και συμπληρωματικά στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων, τραυματισμών αλλά και ψυχολογικών και συναισθηματικών διαταραχών. 

"My business is my body, I thought that yoga would be a great way to make my body feel better, so I've integrated into my workouts. "
Kevin Love
All Star Basketball Player


By Konstantinos Lolis

Σκοπός μας ειναι η λειτουργική αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών και η όσο το δυνατόν καλύτερη πρόληψη για την αποφυγή αυτών. Αυτό επιτυγχάνεται με ενα πρότυπο σύστημα αξιολόγησης και θεραπειών που περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία και λειτουργική προπόνηση, manual therapy ( mulligan), ρεφλεξολογία, ηλεκτροβελονισμό, μάλαξη, guasha, cupping therapy και taping.


Εμμανουήλ (Μάνος) Μπριλάκης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο Μάνος Μπριλάκης είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως αναπληρωτής Διευθυντής της Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. Είναι εξειδικευμένος στην αρθροσκοπική χειρουργική και στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Παλαιό Φάληρο και στο Μαρούσι. Ασχολείται με την καλαθοσφαίριση από τα παιδικά του χρόνια και έχει «υπηρετήσει» το αγαπημένο του άθλημα με τον ρόλο του αθλητή, του διαιτητή, του ιατρού ομάδας και του διοικητικού παράγοντα.


Το ATHLETES PERFORMANCE ξεκίνησε την λειτουργία του με σκοπό και στόχο να προσφέρει επιστημονική υποστήριξη της προπονητικής διαδικασίας αθλητών και αθλητριών κάθε επιπέδου για την Βελτιστοποίηση - Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.

Στηρίζεται στο τρίπτυχο Μέτρηση, Αξιολόγηση, Καθοδήγηση, με στόχο την δημιουργία μιας πλήρους εικόνας της κατάστασης που βρίσκεται ο αθλητή/αθλήτρια, την συγκεκριμένη στιγμή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιστημονική στήριξη με ειδικές μετρήσεις βάση των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε αθλήματος.

Πάνω λοιπόν σε αυτά τα εξατομικευμένα δεδομένα, πραγματοποιείται ο σχεδιασμός του προγράμματος, καθώς και η παρακολούθηση των στόχων που θέτουμε σε επίπεδο προπόνησης-επιδόσεων.


Ο κύριος Εμμανουήλ Τσαγκαράκης είναι αθλητικός ψυχολόγος και εργάζεται ως υπεύθυνος ανάπτυξης της απόδοσης των αθλητών στην Ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού από το 2015, ενώ από το 2013 παρακολουθεί μεμονωμένα περιπτώσεις εφήβων πρωταθλητών σε διάφορα αθλήματα.

Παράλληλα, συμμετέχει σε ψυχοθεραπευτικές ομάδες σε συνεργασία με ιδιωτικό ψυχοθεραπευτικό γραφείο και σε υποστηρικτικές ομάδες σε κέντρα ψυχικής υγείας,  όπως επίσης και σε κέντρα ειδικής εκπαίδευση για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού.

Είναι αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του Αμερικάνικου Κολλεγίου (Deree College) με δεύτερο πτυχίο (minor degree) στην βιολογία και έχει ολοκληρώσει με άριστα  μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στην αθλητική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ (Brunel University) στο Λονδίνο.


Ειρήνη Λυκουρέση
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
MSc Αθλητική Διατροφή

Η σωστή διατροφή ενισχύει την αθλητική απόδοση. Βοηθάει σε καλύτερες διατροφικές συνήθειες, στην καλύτερη αποκατάσταση κατά τη διάρκεια και ανάμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού και ασθένειας. Η αθλητική διατροφική υποστήριξη είναι σημαντική για την αποφυγή γρήγορης κόπωσης και αφυδάτωσης. Με την κατάλληλη επιλογή τροφών και υγρών, στη σωστή ποσότητα πρόσληψης και στη σωστή χρονική στιγμή βελτιώνεται η συγκέντρωση του αθλητή και εξασφαλίζονται υψηλά επίπεδα υγείας, αντοχής και απόδοσης.

>

Το Hall of Brands, με εμπειρία 45 ετών πλέον, κατατάσσεται πανελλαδικά μέσα στις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών και casual ειδών ένδυσης, υπόδησης κι εξοπλισμού, με φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Όλα τα επώνυμα brands, exclusivities, limited editions, αλλά κι εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε είδους άθλημα με όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες βρίσκονται εδώ.

Αντιμετωπίζοντας συνεχώς και με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας εποχής και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον, το Hall of Brands  εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα, 1.400 m2 στη Γλυφάδα.

Tο Hall of Brands παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις, μεγαλώνει, προσθέτοντας στο δίκτυο του το 2016, τα καταστήματα SaintSoles με Premium Sneakers & Outfits όλων των επώνυμων Fashion Brands.

 Τελευταία καινοτομία της εταιρίας αποτελεί το Hall Of Brands XPrience, το οποίο προέκυψε μέσα από την ανάγκη της οικογένειας του Hall of Brands να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ενεργής ενασχόλησής της με τον αθλητισμό, διοργανώνοντας πιστοποιημένα από τη FIBA 3x3 Basketball Tournaments και μεταφέροντας ουσιαστικά το μπάσκετ στις γειτονιές απ’ όπου γεννήθηκε.


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

  • Ενημερώνουμε αθλητές και γονείς για τις συνθήκες που επικρατούν στις Η.Π.Α. ακαδημαϊκά αλλά και στο άθλημα που τους ενδιαφέρει
  • Αξιολογούμε τους αθλητές, τόσο σε αθλητικές ικανότητες, όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο και εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές προγραμμάτων
  • Βοηθούμε τους αθλητές με την διαδικασία προετοιμασίας για τα απαιτούμενα τεστ, αιτήσεις και έκδοση εγγράφων που απαιτούνται
  • Προωθούμε το αθλητικό προφίλ των αθλητών, προετοιμάζοντας το κατάλληλο βίντεο το οποίο στέλνουμε στα Πανεπιστήμια που μας ενδιαφέρουν
  • Καθοδηγούμε τους αθλητές να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση, βοηθώντας με την διαπραγμάτευση των όρων της υποτροφίας, επιβλέποντας τη διαδικασία εγγραφής και μένοντας δίπλα τους καθόλη τη διάρκεια της θητείας τους στο Πανεπιστήμιο.

Το SPORTCAMP είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο αθλητικής προετοιμασίας στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1978 από τον Τάσο και τη Σοφία  Καραβούλη και ξεκίνησε να λειτουργεί ως η πρώτη αθλητική κατασκήνωση στην Ελλάδα.  

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP δημιουργήθηκε μερικά χρόνια αργότερα το 1994,  στον ίδιο χώρο  από την  Οικογένεια Καραβούλη με σκοπό την  παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης και υλοποίησης αθλητικών προετοιμασιών και αθλητικών διοργανώσεων για  αθλητές, συλλόγους και ομοσπονδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στην παρούσα μορφή του το SPORTCAMP διαθέτει πλήρεις αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις επίσημων προδιαγραφών, σύγχρονους χώρους διαμονής, εστίασης και αναψυχής ενώ επιλέγεται κάθε χρόνο  από δεκάδες Εθνικές ομάδες, συλλόγους και ομοσπονδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την πραγματοποίηση αθλητικών προετοιμασιών. 


Το e-stats δραστηριοποιείται από το 2009 στην καταγραφή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων μπάσκετ. Ο Αχιλλέας Δεμέναγας έχοντας επίγνωση της σημασίας που έχουν τα στατιστικά στη βελτίωση, στην εξέλιξη αλλά και στην προώθηση ενός αθλητή συνεργάζεται στενά με το e-stats επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αθλητές του.

Κεντρικό γήπεδο

Επικοινωνία

  • Λένορμαν 151 και Θεμισκύρας
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Copyright © 2020 demenagasbt.gr | powered by NICMEDIA