Υπηρεσίες

Demenagas Basketball Training

Το σύγχρονο μπάσκετ θέτει εξειδικευμένες απαιτήσεις για την εξέλιξη των νεαρών καλαθοσφαιριστών από τα πρώτα τους βήματα έως την ολοκλήρωσή τους.

Η εξειδίκευση αυτών των απαιτήσεων περιστρέφεται, από τις φυσικές ικανότητες και τη συναρμογή(τεχνική), ως τις τακτικές, διανοητικές και ψυχολογικές δυνατότητες, οι οποίες συνδέονται άμεσα με την προσωπικότητα του αθλητή.

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές βελτίωσης νεαρών καλαθοσφαιριστών στην Ελλάδα. Από το 2007 εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής, που ακολουθεί τον αθλητή 12 μήνες το χρόνο και στοχεύει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του. To 2015 ίδρυσε το Athens Sports Hall στον Κολωνό εντάσσοντας όλες τις δράσεις του σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο

Demenagas Basketball Camp

Το Demenagas Basketball Camp έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα camp, για καλαθοσφαιριστές με απαιτήσεις, στην Ελλάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εντατικού καλοκαιρινού προγράμματος και διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι. Το D.B.C είναι το μοναδικό camp στην Ελλάδα που απασχολεί 10 προπονητές για την υποστήριξη 70 αθλητών. Οι προπονητές ακολουθούν το πρόγραμμα μας όλο το χρόνο, ειδικεύονται σε ένα αντικείμενο και αναλαμβάνουν τον συγκεκριμένο προπονητικό σταθμό στη διάρκεια του camp. Στόχος μας είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των αθλητών με συγκεκριμένες ασκήσεις που βελτιώνουν ή συμπληρώνουν την βασική τεχνική στο μπάσκετ.

Το Strength and Conditioning Program στοχεύει στη βελτίωση της δύναμης, της ειδικής ταχύτητας, της ευκινησίας και της εκρηκτικότητας των καλαθοσφαιριστών. Το πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική καινοτομία που δεν συναντάμε σε άλλα camp μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ένας από τους βασικούς στόχους του D.B.C είναι και η καθοδήγηση των αθλητών σε θέματα διατροφής, πρόληψης τραυματισμών, αθλητικής ψυχολογίας, συμπεριφοράς απέναντι σε συναθλητές, αντιπάλους, προπονητές, φιλάθλους, δημοσιογράφους. Στο ρόλο του συμβούλου o Αχιλλέας Δεμέναγας και οι καλεσμένοι μας αθλητές, προπονητές, Strength and Conditioning coaches από την Ελλάδα και το εξωτερικό.    

Για τους νεότερους φίλους μας, το D.B.C είναι μια αξέχαστη εμπειρία, μια πρώτη επαφή με την πραγματική προπόνηση, χωρίς να λείπει το παιχνίδι και ο παιδαγωγικός ρόλος του προπονητή. Η συμβίωση με αθλητές και προπονητές προσφέρει μαγικές στιγμές, δημιουργεί φιλίες και δίνει στα παιδιά πολύτιμα εφόδια για τη ζωή.

Κεντρικό γήπεδο

Επικοινωνία

  • Λένορμαν 151 και Θεμισκύρας
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Copyright © 2020 demenagasbt.gr | powered by NICMEDIA